Kvelde Idrettslag Hovedstyret

Kvelde Idrettslag Hovedstyret

All idrettslig aktivitet i Kvelde IL opphører med umiddelbar virkning

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 12. Mar 2020

Via anbefalingene som kommer fra Helsedirektoratet og NIF er det i dag besluttet at all idrettslig aktivitet opphører med umiddelbar virkning i Kvelde IL.
Larvik kommune har satt i gang tiltak ved å stenge ned alle haller.

Dette betyr i praksis at alle fellestreninger, kamper, cuper, sosiale arrangement og møter ikke gjennomføres fra og med dags dato. 

Som idrettsklubb tar vi ansvar i å hinder/forsinke smitte.

Ny informasjon vil komme fra klubben fortløpende.


0 Kommentar

Har du glemt å betale medlemskontingenten for 2019?

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 8. Jul 2019

Vi vil sende ut en hyggelig liten påminnelse til dere som har glemt å betale medlemskontingenten for i år, det er dessverre slik at det er endel som fortsatt ikke har betalt. 

For at vi kan vedlikeholde vårt område, drive aktiviteter og holde tilbudet vedlike i Kvelde trenger vi disse inntektene. Og skulle det være en grunn til at du ikke har mulighet til å betale nå, send oss en e-post på dagligleder@kveldeil.no så finner vi ut av det. Det er bedre enn at det ender med purringer og inkasso.

Ellers ønsker vi dere en aktiv og god sommer.

Hilsen Kvelde idrettslag


0 Kommentar

Trenger flere med på laget!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 17. Jun 2019

Tusen hjertelig takk!

Til Øistein Lindhjem, Magne Tveit og Helge Elgesem, som holder orden på anlegget vårt og ellers rundt i Kvelde sentrum.

De gjør en uvurderlig innsats, og den er FRIVILLIG! Dette gjør at vi andre kan drive aktiviteter, og det gjelder ikke bare idrettslaget. De gjør det mulig å komme frem i lysløypa så jeg får gått turen min, de klipper kantene rundt butikken, legekontoret og barnehagen, de holder det ryddig og i orden der vi ferdes i sentrum. Og som i dag, gjør at Kvelde skole, ungdommen i bygda, kan arrangere skoleturnering for Larvikskolene her hjemme i Kvelde.

Ja i dag er det full fart på nyklippet gressbane, 11 lag fra Larvik kommune er på plass. Det er latter, det er lek, det er liv! Det er sånn vi ønsker å ha det, vi kan vise bygda vår frem og være stolte av den.

Dette er dugnad, det er frivillig arbeid disse karene gjør. Og de er ikke alene, det er mange som jobber dugnad her i bygda, det er trenere, det er styreverv, det lagledere, det er de som skrur når noe går i stykker, det er sveising, maling, snekring, vasking og kioskvakter. Det er mange flott frivillige hjelpere og jeg skulle gjerne ha takket hver og en av dere. Men denne gangen syns jeg disse 3 karene fortjener hedersplassen, de er fast på anlegget vårt uke etter uke.

Og etter en liten lunsj med disse i dag, ble vi enige om at gruppen godt kan bli større. Jeg tror at det er flere som vil gjøre frivillig arbeid her i Kvelde, vil bidra med noe, om det er en kake, male litt, klippe litt gress, stå i kiosken, rydde litt, ja hva det måtte være. Om det så er bare et smil eller en prat over en kaffekopp, kan det bidra til samhold, glede og engasjement. Jeg vil slå et slag for frivillig arbeid i vårt nærmiljø, vi i idrettslaget trenger flere med på laget.

Har du lyst å bidra med noe, så meld deg inn i facebook-gruppen «Frivillig innsats for Kvelde IL og bygda vår». Her vil mer informasjon bli delt. Eller ta kontakt med meg hvis du ikke er på facebook.

Jeg vet at vårt anlegg ikke bare betyr noe for de som sparker fotball eller går på ski, det er et anlegg som brukes av skolen hver dag, av de som går turer i lysløypa, de som skater, de som skal ha avslutninger, bursdager og de som tar med ballen på sandvolleybanen en fredagskveld. Det er et anlegg som jeg påstår alle i bygda har et forhold til i større eller mindre grad, og som i dag driftes av idrettslaget på dugnad. Vi drifter gjerne, men ønsker oss flere med på laget. 

Det behøver ikke være faste dager, faste tider eller faste oppgaver, vi forventer ikke noe. Du trenger heller ikke være så interessert i hverken fotball, håndball eller ski. Vi tar imot det du ønsker å gi av din tid og dine ressurser når du selv ønsker, med stor takknemlighet.

 

En takknemlig hilsen fra

Katharina Gjone,

Daglig leder i Kvelde idrettslag


0 Kommentar

Kvelde IL var med på festen i Framparken!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 23. Mai 2019

Da Fram tok seg videre i cupen, var Kvelde IL der! 

Vårt fotballag gutter 9, var maskoter og fikk følge Fram sine spillere ut på banen. De fikk også se kampen som ble en triller av de sjeldne. Rett og slett en uforglemmelig kveld i Larvik.

Dette er minner som skapes og bevares i all fremtid. Idrett er så mye mer enn bare å skåre mål eller kjempe om ballen. Idrett er samhold, glede, vennskap og trivsel. Og takket være foreldre og trenere i klubben, så er slike happeninger som dette er mulig! Tusen takk!


0 Kommentar

Stor suksess med karneval på skikarusellen i Kvelde!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 6. Mar 2019

5.mars arrangerte skigruppa et flott karneval på årets siste skikarusell. 

Det ble en stor suksess, hvor både barn og voksne koste seg og hadde det gøy fra start til slutt! Og det er sånn skigruppa ønsker at det skal være, ski er og skal være GØY! 

Det var over 100 stykker i og rundt løypene, det var varm grill, kiosken åpen og ikke minst mye latter og glede gjennom hele kvelden. 

Alt i alt en topp kveld hvor alle fikk premier for deltagelse gjennom årets skikarusell. 

Det ble også kåringer av kostyme og uttrekking av gevinster på startnummeret, så her varte spenningen helt til siste minutt. 

Skigruppa i Kvelde drives på dugnad, og vi må få takke alle som har hjulpet til på skikarusellen i år. Det er skistyret, kaffekokere, saftblandere, kioskvakter, kakebakere, løypekjørere, påmeldings ansvarlige, tidtakere, speaker... ja det er mange i sving for å få til dette. Dere alle gjør en fantastisk jobb, det setter vi stor pris på, tusen takk!

Nå gjenstår bare klubbmesterskapet 14.mars, med start kl. 18.00 og påmelding fra kl.17.00 

Alle kan delta, om du hører til en annen klubbe er ikke det så viktig. Alle er hjertelig velkommen til Kvelde for å gå kanskje årets siste skirenn.


Med disse bildene takker Kvelde ski for oppmøte på årets skikarusell og ønsker alle hjertelig velkommen til ny runde i 2020.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline