Kvelde Idrettslag Hovedstyret

Kvelde Idrettslag Hovedstyret

Karneval i skiløypa 5.mars

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 28. Feb 2019

(Påmelding fra kl.17.00, start kl.18.00)

Ta på kostyme og bli med på en skikarusell utenom det vanlige! 

Det blir premieutdeling til alle deltagere! 

Kåring av beste kostymer 🏆

Det blir salg av pølser rett fra grillen, kaker og kaffe. 

Så det er bare å ta kveldsmaten på arenaen denne kvelden😋


Vi oppfordrer foreldre, besteforeldre, søsken...ja ALLE til å delta på rennet med kostymer, i hvert fall ta på  kostyme og vær med som en morsom heiagjeng rundt løypene. 

Dette betyr mye for barna!


For nye løpere koster det 100 kr. Dere som har gått skikarusellen før  i år og betalt, husk startnummeret. Dette er for alle, du trenger ikke ha gått de andre rennene for å få premie denne dagen.

 VELKOMMEN!
0 Kommentar

Støtt driften av Kvelde Idrettslag

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 25. Feb 2019


All støtte går til vedlikehold av vårt flotte anlegg i Kvelde.

Vil du hjelpe oss å støtte en god sak? Laget vårt er en del av ski-VM-kampanjen, der SpareBank 1 gir 500 000 kroner til ulike spleiser for idrettslag. 

Vi må samle minst 2 000 kroner for å være med i konkurransen. Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir. 

Kvelde IL driver anlegget som brukes av mange i bygda vår, dette koster penger. Bli gjerne med å bidra slik at vi kan fortsette å holde fotballbanene spillbare, lysløypa fin året rundt, rulleski banen fri for grus, sandvollballbanene og ballbingen i orden... slik at vi alle kan nyte det flotte anlegget. Vi er evig takknemlige for all hjelp vi kan få, husk at sammen kan vi utgjøre en forskjell. Dette er arenaer som betyr mye for både unge og eldre i bygda vår Kvelde. Bli med å spleis! 

Trykk på linken under for mer info:

https://www.spleis.no/project/65054

Vi trenger din støtte. Bli med på spleis da vel


0 Kommentar

Årsmøte i Kvelde idrettslag 2019

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 7. Feb 2019

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Kvelde Idrettslag.

Årsmøtet avholdes torsdag 7. mars 2019, kl 19.00 i Kantina i Kveldehallen

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest torsdag 21.februar, til Inge Brattås på epost leder@kveldeil.no eller pr post til Postboks 25, 3284 Kvelde.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på http://www.kveldeil.no

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

 

Velkommen til årsmøte!

 

Med vennlig hilsen

Hovedstyret


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline