Kvelde Idrettslag Hovedstyret

Kvelde Idrettslag Hovedstyret

Kvelde IL selger fyrverkeri på Spar i romjulen

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 23. Des 2021

Kvelde idrettslag vil gjenta salgssuksessen fra i fjor.
 Vi selger fyrverkeri fra Svea på Spar i romjulen fra 27.12 til og med 31.12.

Vi har et bredt utvalgt som vil fenge hele familien, alt ifra stjerneskudd til større batterier. 

 Vi håper at bygdas innbyggere handler av oss da dette vil bli en viktig inntektskilde for idrettslaget. Med denne inntekten vil vi skape aktivitet til barn og unge i bygda.

Medlemmer av idrettslaget som er over 18år vil kunne kjøpe fyrverkeri med 20% rabatt. Vi ønsker å presisere at den som kjøper må være 18 år eller eldre, og være medlem av idrettslaget for å få rabatt (rabatten vil ikke gjelde om du som foresatt ikke er medlem selv om ditt barn er det). 

Det vil være mulig å melde seg inn som medlem i klubben på utsalgstedet for fyrverkeri. Et støttemedlemskap koster 200 kr i året. NB: medlemskapet er kun gjeldende for 2021. 

 

Åpningstider:

27.12 Mandag kl:1200-2000

28.12 Tirsdag   kl: 1200-2000

29.12 Onsdag  kl: 1200-2000

30.12 Torsdag  kl: 1200-2000

31.12 Fredag    kl: 0900-1600, eller til utsolgt.
0 Kommentar

Korona innstramminger for idretten fra 15.12

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 14. Des 2021

Etter regjeringens pressekonferanse 13.12 har Larvik kommune vedtatt at følgende retningslinjer for idretten i Larvik kommune. De nye tiltakene trer i kraft natt til onsdag 15. desember. Tiltakene gjelder inntil videre i fire uker, men det kan ikke utelukkes at de vil vare lengre, eller at det blir behov for ytterligere innstramninger. Vær oppmerksom på at Larvik kommunene raskt kan vedta lokale forskrifter ved behov.


Råd og anbefalinger som gjelder idrett og organiserte fritidsaktiviteter

 • Barn og unge i barnehage- eller grunnskolealder (til og med 10.klasse) kan ha organiserte fritidsaktiviteter, som for eksempel fotballtrening og håndballtrening, men det blir anbefalte begrensninger i hvor mange som kan være med. Hvis aktiviteten foregår innendørs bør det være maks 20 stykker, med mindre alle deltakerne er fra samme kohort i skole eller barnehage.
 • Det anbefales ikke å gjennomføre aktiviteter som samler barn og unge fra ulike steder, for eksempel kamper, cuper, turneringer eller stevner. 
 • Barn og unge som er ferdig med ungdomsskolen bør holde meteren også ved gjennomføring av fritidsaktiviteter. Det betyr for eksempel at de ikke bør spille fotball eller håndball, hvor det er vanskelig å holde meteren. 
 • Det anbefales å utsette eller avlyse gjennomføring av arrangementer både ute og innendørs, som kamper og turneringer, og andre organiserte fritidsaktiviteter på tvers av ulike grupper for både barn og voksne. Unntaket er utendørs arrangementer for barn og unge i idretter som ikke krever nærkontakter og som kan utøves med en meters avstand, som for eksempel skirenn.
 • Det anbefales å utsette eller avlyse organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne som foregår innendørs, som feks håndballtreninger og fotballtreninger.
 • Voksne kan trene eller ha andre organiserte fritidsaktiviteter utendørs, men det er anbefalt å være maks 20 personer og holde meteren.

Forskriftsfestede tiltak som gjelder arrangementer

 • Maksimalt 20 personer på offentlige innendørs arrangementer uten faste tilviste sitteplasser og 50 personer ved bruk av slike sitteplasser, eksempel kamper. 


Dersom trenere, lagledere eller foresatt har spørsmål knyttet til tiltakene kan dere ta kontakt med Stian Tveitane på TLF: 454 29 951 eller dagligleder@kveldeil.no
0 Kommentar

Nye korona tiltak for idretten fra 09.12.21

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 8. Des 2021

Dessverre har vi på ny havnet i en situasjon der regjeringen har strammet til i forbindelse med den økte smitten. Sett bort ifra at vi må avlyse juleavslutningen opplever vi heldigvis ikke svært inngripende tiltak i idretten.

Følgende tiltak gjelder for idretten fra og med midnatt 09.12.21:

 • Fritidsaktiviteter bør gjennomføres utendørs så langt det er mulig,
  Larvik kommune har vedtatt å holde alle garderober tilknyttet deres idrettshaller stengt.
  Om dere ser det nødvendig å benytte seg av garderober i forbindelse med kamper ta kontakt med dagligleder på mail eller tlf for en rask avklaring. 
 • Ved organiserte fritidsaktiviteter innendørs anbefales det at voksne over 20 år er i grupper på inntil 20 personer. Videre anbefales det at voksne innendørs holder avstand der det er mulig for å utøve aktiviteten, og at man holder 2 meter avstand ved høyintensiv trening.
 • Det gis ikke konkret anbefaling om avstand og antall når barn og unge under 20 år trener og deltar på idrettsaktiviteter.
 • Klubben ber foreldre og publikum om å benytte seg av det digitale registreringsskjemaet for smittesporing. Det henges opp lapper med beskrivelse av hvordan en registrerer seg på alle inn og utganger i hallen og ellers på anlegget. Din informasjon blir lagret i 30 dager før den slettes. Utøvere og trener-team trenger ikke å benytte seg av dette. Trenere er ansvarlig for å registrerer oppmøte på egne spillere på hver økt. 
 • Vi legger ut koronaveilederen fra hvert særforbund på Facebook. 


Hovedstyret


0 Kommentar

JULEAVSLUTNING 15/12 AVLYSES

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 7. Des 2021

Basert på innstramminger og nasjonale tiltak i forbindelse med koronasituasjonen velger idrettslaget å avlyse den planlagte juleavslutningen 15. desember.

I tråd med nasjonale regler anser vi det ikke forsvarlig å samle så mange barn og unge på tvers av lag og aldersgrupper.

Lagene får i stedet mulighet til å avholde lagsvise sammenkomster. Info blir sendt ut til lagene i løpet av kvelden. 

Loddsalg og loddtrekningen blir gjennomført som planlagt, men trekningen blir sendt live på Facebook. Vi legger ut link og tidspunkt i løpet av uken. 

HOLD UT - HOLD SAMMEN - HOLD AVSTAND

 

Hovedstyret


0 Kommentar

Fotballgruppa søker ny hovedtrener til A-Lag damer.

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 2. Des 2021

Kvelde Idrettslag er lokalisert utenfor Larvik sentrum. Kvelde er en liten bygd hvor idrettslaget står sterkt. Vi har 570 medlemmer fordelt over 3 aktiviteter: ski, fotball og håndball. Klubben er drevet på dugnad av styrene og andre frivillige som bidrar som trenere, støtteapparat og vedlikeholds ansvarlige. Vi har også en dagligleder i en deltidsstilling. 

Klubben ser nå etter en ny hovedtrener for vårt A-Lag damer. A-Laget består av ca 15 spillere i aldersgruppen 16-60år. Damene ønsker å trene opptil 2 ganger i uken og delta i 7'er serie.
Med i trenerteamet er Renate som hjelpetrener. 

 

Arbeidsoppgaver:

 • Lede og følge laget på trening
 • Lede og følge laget på kamp
 • Lage treningsplaner
 • Delta på trenerforum
 • Samarbeide med trenere på yngre lag

 

Krav til stillingen:

 • Trenerutdanning
 • Erfaring som trener på junior/senior nivå.
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.
 • Politiattest uten merknader. 


Stillingen honoreres. 

 

Kortfattet søknad og CV sendes innen 16.01.22 til:

Stein Holt, leder fotball

Mail: fotball@kveldeil.no

TLF: 950 09 3840 Kommentar

Levert av IdrettenOnline