Nils Fredrik Lysebo

Nils Fredrik Lysebo

Familietur til Beitostølen

Postet av Nils Fredrik Lysebo den 4. Okt 2018

Skistyret og trenerne i Kvelde Ski ønsker å arrangere en felles tur til Beitostølen for løpere m/familie.

Vi har reservert 3 hytter på Beitostølen torsdag 15. november - søndag 18.november. Vi ønsker at dette skal bli en tur med både skitreninger, sosialt samvær og besøk på Beitostølen skistadion for å se Klæbo, Johaug og resten av langrennseliten i aksjon. Denne helgen er det nemlig sesongåpning på Beito!

Hyttene ligger ved siden av hverandre og 100 meter fra langrennsløypene, 100 meter fra alpinanlegget og kort vei fra Beitostølen sentrum. Hytte 1 har 24 sengeplasser, hytte 2 har 10 sengeplasser og hytte 3 har 8 sengeplasser.

Hyttene har normalt god standard med velutstyrte kjøkken, flere bad, stort fellersrom og soverom med 2-5 sengeplasser.

Det er altså mulig for ca 40 personer totalt, og vi må sette dette som tak. Blir det fulltegnet må prinsippet «første mann til mølla» gjelde.

Prisstrukturen blir da slik at jo fullere hytter, jo lavere pris pr pers. Prisen vil bli max 700 kroner pr aktiv løper og max 1200 kroner per voksen/andre familiemedlemmer for 3 overnattinger inkludert mat (vi lager og spiser frokost, middag/kveldsmat sammen), men kan bli lavere dersom vi får fylt hytten(e).

Det er selvsagt mulig å komme opp på fredag 14.november også.

Skistyret vil før turen sette sammen et program for turen med tidspunkt for måltider, treninger, egentid, aktiviteter osv.

Nå i første omgang vil vi gjerne at de som er interessert i å bli med sender en mail til nils.fredrik.lysebo@larvik.kommune.no med info om antall voksne/barn. Eventuelt ringer 95069280 for mer informasjon om turen.

Dette er ingen bindende påmelding - kun for å få en oversikt over interessen. 

Vi vil ta nærmere kontakt med alle interesserte før 8. oktober. Frist for en bindende påmelding vil være fredag 12.oktober

Vi håper mange ønsker å være med på en slik tur. Tror det blir både inspirerende og moro for både store og små!

mvh
Nils Fredrik, Anne Cathrine, Hanne, Anders og Guro
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline