Medlemskontingent og treningsavgift for 2019

Postet av Klubb dokumenter den 17. Feb 2019


Kvelde Idrettslag vil i år sende ut faktura fra vårt nettbaserte systemet for medlems administrasjon. Derfor har du i år fått en mail ang. betaling av medlemskontingent. Din innbetaling går først via Norges Idrettsforbunds bankavtale, deretter til klubbens bankkonto og som gir vår daglige leder oversikt over hvem som har betalt.

Kortversjon:

1. Gå til https://minidrett.nif.no

2. Trykk «Logg inn» eller «Ny bruker» dersom du ikke har en konto der enda.

3. Gå til betaling og følg vanlig betalingsmåte for nettbetaling («Gå til kasse»).

 

Mer info

Det vil kreve litt ekstra innsats fra oss alle i år å komme igang med den nye løsningen, men idrettslaget vil ha en stor gevinst av dette. Det er viktig for idrettslaget, barna våre og bygda at du er medlem og betaler medlemskap og evt. støttemedlemskap.

Fordeler:

– Daglig leder får innbetalingene automatisk krysset mot registrerte medlemmer.

– Du får opp full oversikt over alle dine innbetalinger.

– Du vedlikeholder dine kontaktopplysninger selv på MinIdrett (adresse, tlf, mail..).

– Dine endringer gjenspeiles i alle idrettens systemer og for alle idrettsgrener du driver med og for alle klubber du er medlem av.

– Du setter opp hvem du er i familie med.

– Foreldre får opp betalingskrav for hele familien, og betaler alt samlet eller enkeltvis. Kasserer ser hvem du har valgt å betale for.

– Hver person kan skrive ut sin egen idretts-CV. Den blir viktig når barna skal få sin første jobb. Har barnet tatt dommerkurs, så vises det som Juniordommer på CV…

– Dersom du vil bli medlem av idrettslaget så søker du opp Kvelde idrettslag og trykker på Søk om medlemskap.

 

Svar på spørsmål som er kommet:

– Dersom du kobler ditt barn til din bruker etter at faktura er sendt vil du ikke få opp ditt barns betalingskrav. Da må du denne gang logge inn på ditt barn og betale der.

– Du får logget på https://minidrett.nif.no, men der ligger det ikke noe til betaling. Send mail til dagligleder@kveldeil.no med beskjed. Flere personer finnes dobbelt i databasen, og da er noen fakturert på feil brukerid.

– Du har ikke fått mail ang. kontigent. Send mail til dagligleder@kveldeil.no så blir det sjekket.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.