Nasjonale regler og tredje trinn i gjenåpningsplanen, gjelder nå også for Larvik!

Postet av Stian Andreassen Tveitane den 21. Jun 2021

Regjeringen har besluttet å fortsette gjenåpningen av samfunnet, og går til tredje trinn i gjenåpningsplanen. Dette gjelder også for Larvik, og gjaldt f.o.m. søndag 20. juni kl. 12.00. 

Idrett- og fritidsaktiviteter 

- Det oppfordres til aktivitet utendørs heller, enn innendørs.

- Unntak fra anbefalingen om 1 meters avstand både utendørs og innendørs der det er nødvendig for å utøve aktiviteten.

- For voksne anbefales gruppestørrelsen å være inntil 30 personer innendørs og 40 personer utendørs.

- Barn og unge under 20 år kan delta som utøvere på idrettsarrangement eller konkurranse på tvers av regioner/kretser (nasjonalt), både utendørs og innendørs, uten krav om å holde 1 meter avstand.

- Voksne i breddeidretten får unntak fra 1-metersregelen ved deltakelse på idrettsarrangementer som kamper og stevner innen regionen/kretsen, dette gjelder både utendørs og innendørs.

 


Sommer- og aktivitetsleir 

 - Antall deltakere på sommerleir, aktivitetsleirer og andre fritidstilbud, som samler mange personer og varer over flere dager, anbefales begrenset inntil 300, og det anbefales at man deler deltakerne inn i grupper med omtrent 40 personer.

- Ikke krav om å holde 1 meter avstand (kun en anbefaling), men gruppene bør i størst mulig grad ha de samme deltakerne og lederne gjennom hele aktiviteten.

- For arrangementer i tilknytning til sommer- og aktivitetsleir (cup, oppvisning o.l.) har også voksne unntak fra krav om å holde 1 meter avstand, men kun når det er nødvendig for å utøve aktiviteten.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.