Kvelde IL selger fyrverkeri på Spar i romjulen

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 23. Des 2021

Kvelde idrettslag vil gjenta salgssuksessen fra i fjor.
 Vi selger fyrverkeri fra Svea på Spar i romjulen fra 27.12 til og med 31.12.

Vi har et bredt utvalgt som vil fenge hele familien, alt ifra stjerneskudd til større batterier. 

 Vi håper at bygdas innbyggere handler av oss da dette vil bli en viktig inntektskilde for idrettslaget. Med denne inntekten vil vi skape aktivitet til barn og unge i bygda.

Medlemmer av idrettslaget som er over 18år vil kunne kjøpe fyrverkeri med 20% rabatt. Vi ønsker å presisere at den som kjøper må være 18 år eller eldre, og være medlem av idrettslaget for å få rabatt (rabatten vil ikke gjelde om du som foresatt ikke er medlem selv om ditt barn er det). 

Det vil være mulig å melde seg inn som medlem i klubben på utsalgstedet for fyrverkeri. Et støttemedlemskap koster 200 kr i året. NB: medlemskapet er kun gjeldende for 2021. 

 

Åpningstider:

27.12 Mandag kl:1200-2000

28.12 Tirsdag   kl: 1200-2000

29.12 Onsdag  kl: 1200-2000

30.12 Torsdag  kl: 1200-2000

31.12 Fredag    kl: 0900-1600, eller til utsolgt.


Korona innstramminger for idretten fra 15.12

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 14. Des 2021

Etter regjeringens pressekonferanse 13.12 har Larvik kommune vedtatt at følgende retningslinjer for idretten i Larvik kommune. De nye tiltakene trer i kraft natt til onsdag 15. desember. Tiltakene gjelder inntil videre i fire uker, men det kan ikke utelukkes at de vil vare lengre, eller at det blir behov for ytterligere innstramninger. Vær oppmerksom på at Larvik kommunene raskt kan vedta lokale forskrifter ved behov.


Råd og anbefalinger som gjelder idrett og organiserte fritidsaktiviteter

 • Barn og unge i barnehage- eller grunnskolealder (til og med 10.klasse) kan ha organiserte fritidsaktiviteter, som for eksempel fotballtrening og håndballtrening, men det blir anbefalte begrensninger i hvor mange som kan være med. Hvis aktiviteten foregår innendørs bør det være maks 20 stykker, med mindre alle deltakerne er fra samme kohort i skole eller barnehage.
 • Det anbefales ikke å gjennomføre aktiviteter som samler barn og unge fra ulike steder, for eksempel kamper, cuper, turneringer eller stevner. 
 • Barn og unge som er ferdig med ungdomsskolen bør holde meteren også ved gjennomføring av fritidsaktiviteter. Det betyr for eksempel at de ikke bør spille fotball eller håndball, hvor det er vanskelig å holde meteren. 
 • Det anbefales å utsette eller avlyse gjennomføring av arrangementer både ute og innendørs, som kamper og turneringer, og andre organiserte fritidsaktiviteter på tvers av ulike grupper for både barn og voksne. Unntaket er utendørs arrangementer for barn og unge i idretter som ikke krever nærkontakter og som kan utøves med en meters avstand, som for eksempel skirenn.
 • Det anbefales å utsette eller avlyse organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne som foregår innendørs, som feks håndballtreninger og fotballtreninger.
 • Voksne kan trene eller ha andre organiserte fritidsaktiviteter utendørs, men det er anbefalt å være maks 20 personer og holde meteren.

Forskriftsfestede tiltak som gjelder arrangementer

 • Maksimalt 20 personer på offentlige innendørs arrangementer uten faste tilviste sitteplasser og 50 personer ved bruk av slike sitteplasser, eksempel kamper. 


Dersom trenere, lagledere eller foresatt har spørsmål knyttet til tiltakene kan dere ta kontakt med Stian Tveitane på TLF: 454 29 951 eller dagligleder@kveldeil.no


Nye korona tiltak for idretten fra 09.12.21

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 8. Des 2021

Dessverre har vi på ny havnet i en situasjon der regjeringen har strammet til i forbindelse med den økte smitten. Sett bort ifra at vi må avlyse juleavslutningen opplever vi heldigvis ikke svært inngripende tiltak i idretten.

Følgende tiltak gjelder for idretten fra og med midnatt 09.12.21:

 • Fritidsaktiviteter bør gjennomføres utendørs så langt det er mulig,
  Larvik kommune har vedtatt å holde alle garderober tilknyttet deres idrettshaller stengt.
  Om dere ser det nødvendig å benytte seg av garderober i forbindelse med kamper ta kontakt med dagligleder på mail eller tlf for en rask avklaring. 
 • Ved organiserte fritidsaktiviteter innendørs anbefales det at voksne over 20 år er i grupper på inntil 20 personer. Videre anbefales det at voksne innendørs holder avstand der det er mulig for å utøve aktiviteten, og at man holder 2 meter avstand ved høyintensiv trening.
 • Det gis ikke konkret anbefaling om avstand og antall når barn og unge under 20 år trener og deltar på idrettsaktiviteter.
 • Klubben ber foreldre og publikum om å benytte seg av det digitale registreringsskjemaet for smittesporing. Det henges opp lapper med beskrivelse av hvordan en registrerer seg på alle inn og utganger i hallen og ellers på anlegget. Din informasjon blir lagret i 30 dager før den slettes. Utøvere og trener-team trenger ikke å benytte seg av dette. Trenere er ansvarlig for å registrerer oppmøte på egne spillere på hver økt. 
 • Vi legger ut koronaveilederen fra hvert særforbund på Facebook. 


Hovedstyret
JULEAVSLUTNING 15/12 AVLYSES

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 7. Des 2021

Basert på innstramminger og nasjonale tiltak i forbindelse med koronasituasjonen velger idrettslaget å avlyse den planlagte juleavslutningen 15. desember.

I tråd med nasjonale regler anser vi det ikke forsvarlig å samle så mange barn og unge på tvers av lag og aldersgrupper.

Lagene får i stedet mulighet til å avholde lagsvise sammenkomster. Info blir sendt ut til lagene i løpet av kvelden. 

Loddsalg og loddtrekningen blir gjennomført som planlagt, men trekningen blir sendt live på Facebook. Vi legger ut link og tidspunkt i løpet av uken. 

HOLD UT - HOLD SAMMEN - HOLD AVSTAND

 

Hovedstyret
Fotballgruppa søker ny hovedtrener til A-Lag damer.

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 2. Des 2021

Kvelde Idrettslag er lokalisert utenfor Larvik sentrum. Kvelde er en liten bygd hvor idrettslaget står sterkt. Vi har 570 medlemmer fordelt over 3 aktiviteter: ski, fotball og håndball. Klubben er drevet på dugnad av styrene og andre frivillige som bidrar som trenere, støtteapparat og vedlikeholds ansvarlige. Vi har også en dagligleder i en deltidsstilling. 

Klubben ser nå etter en ny hovedtrener for vårt A-Lag damer. A-Laget består av ca 15 spillere i aldersgruppen 16-60år. Damene ønsker å trene opptil 2 ganger i uken og delta i 7'er serie.
Med i trenerteamet er Renate som hjelpetrener. 

 

Arbeidsoppgaver:

 • Lede og følge laget på trening
 • Lede og følge laget på kamp
 • Lage treningsplaner
 • Delta på trenerforum
 • Samarbeide med trenere på yngre lag

 

Krav til stillingen:

 • Trenerutdanning
 • Erfaring som trener på junior/senior nivå.
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.
 • Politiattest uten merknader. 


Stillingen honoreres. 

 

Kortfattet søknad og CV sendes innen 16.01.22 til:

Stein Holt, leder fotball

Mail: fotball@kveldeil.no

TLF: 950 09 384

Juleavslutning 15.12

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 12. Nov 2021

Velkommen til årets juleavslutning i Kveldehallen 15.desember KL: 1730-2000.

Vi får besøk av Anders Solum som holder trikseshow og deler ut priser :)


Det blir premieutdelinger fra lotteriet, med fantastiske premier

Det blir servert gratis mat og drikke for alle utøvere, trenere og lagledere.


Alle foreldre, øvrig familie og venner er hjertelig velkommen! :)

Vi holder kiosken åpen med utvidet servering. 
Info vedrørende lysløypa.

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 14. Okt 2021

Den siste perioden har det i samarbeid med Larvik kommune blitt fjernet store mengder skog på område i og rundt lysløypa. 

Skogen er nå hogget ned og trailere vil den neste perioden frakte ut tømmeret fra idrettsplassen. 

I løpet av de nærmeste ukene vil det komme en opprydningsmaskin som fliser opp alt av kvister som ligger igjen etter hoggingen. 

Flisa vil bli fordelt utover i lysløypa.

Frem til dette arbeidet er ferdigstilt vil det dessverre ikke være lys i løypa.

HandleUKE hos Sport 1

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 8. Sep 2021

Da er det endelig tid for rabattfest for medlemmer! Sport 1 er nødt til å tenke annerledes angående handlekvelder i forhold til smittevern og covid-19, i år blir det handleUKE.

 

Kvelde IL sine medlemmer får -30% på en handel i løpet av uke 39: 27. september – 02. oktober.

 

Alle klubbens medlemmer skal få et rabattkort av sin trener som leveres i kassen for å få -30% rabatt på en handel den uka.


Hogst ved varmestua og i lysløypa

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 8. Aug 2021

Det vil de neste to-tre ukene foregå hogst og vedlikehold i område ved varmestua og i lysløypa, i tidsrommet mandag til fredag. Til dette arbeidet benyttes store maskiner, sikkerhetsavstand til disse er 100 meter. Det anmodes derfor om at disse områdene ikke benyttes mens arbeidet pågår.
Dugnad for klubben vår

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 9. Jun 2021

Kvelde IL skal jobbe etter prinsippet Flest Mulig – Lengst mulig – Best mulig. 

I Kvelde har vi slagordet «Vi holder sammen» og vi har alle et ansvar for å bidra til at alle får en god idrettsopplevelse i trygge og respektfulle omgivelser. 

Kvelde IL er en klubbstyrt men foreldredrevet klubb og er avhengig av at dugnadsånden er godt forankret hos alle - både blant utøvere og foreldre, fordi dette bidrar til klubbens eksistens og et godt tilbud til våre barn og unge. 

Alle kan bidra med noe!


Nedenfor er en link til en kort spørreundersøkelse vedrørende dugnad.

Vi ville satt stor pris på om du tok deg tid i 2 minutter til å besvare denne.

På forhånd takk!

https://forms.gle/7j9csxcui3a4BcbN9
Lettelser i koronatiltak. Vi følger nasjonale anbefalinger.

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 23. Apr 2021

Det er nå bestemt at fra og med 23.04.21 følger Larvik kommune de nasjonale smittevernreglene.

Det betyr følgende for klubbens medlemmer. 


Barn og unge (under 20år)

Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt. De unntas fra anbefalingen om en meters avstand.

Dersom barn og unge trener med et lag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette laget så lenge smittesituasjonen tillater det.

NFF Vestfold og Telemark setter setter nå opp et seriespill internt i kommunene for alle lag under 20år. Mer info om dette kommer. 

 

Voksne (fra 20 år)

 Voksne kan drive organisert aktivitet innendørs i grupper på inntil 10 personer, og utendørs i grupper på inntil 20 personer, så lenge de kan holde minst én meters avstand (både inne og ute).

 

Arrangementer

Arrangementer som samler personer fra flere kommuner, bør utsettes eller avlyses.

Reglene for arrangementer er som følger:

Maks 10 personer på innendørs arrangement uten faste tilviste sitteplasser, men likevel inntil 50 personer på innendørs idretts- og kulturarrangement som samler deltakere under 20 år fra samme kommune.

Maks 100 personer på arrangementer innendørs hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser.

Maks 200 personer på arrangementer utendørs, men 600 personer (fordelt på 3 kohorter á 200 personer) hvis de sitter på faste tilviste plasser og det er to meters avstand mellom kohortene.
Kvelde I.L trenger klubb-dommere

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 23. Apr 2021

Kjenner du til noen som er nysgjerrig på det å dømme en fotball-kamp? 

Du bør helst ha fylt 13-år, og nysgjerrig på å dømme. 

Klubben betaler 150kr pr.kamp, og står for nødvendig utstyr og kursing. 

Mestringsfølelse og leder-erfaring i ung alder! 

Du vil ha støtte underveis, og dette skal være både trygt og moro. 

Ikke nøl med å gi beskjed, vi trenger dommere i dag. 

Ring eller send SMS til 

Martin Lund- 47314944

Stein Holt - 95009384 fotball@kveldeil.no 

Nå blir det ny kunstgressbane på stadion!!!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 15. Apr 2021

Nå blir det bygget ny kunstgressbane på stadion!!!

Torsdag 08.04  startet Carl C. Fon opp med grunnarbeidet til den nye kunstgressbanen vår. Fon kommer til å jobbe på anlegget de neste 2-3 månedene
Byggingen av den nye banen er et samarbeid med Larvik kommune. Larvik kommune dekker kostnaden med grunnarbeidet mens klubben dekker kostnaden knyttet til kunstgresset og destruering av det gamle gresset.  

Artikkelen fortsetter under bildene:


Som kunstgressleverandør har klubben valgt å benytte seg av et firma fra Haugesund med navn Sport Surface. Sport Surface har gode referanser og leverer kunstgressdekke med god kvalitet som tilfredsstiller klubbens behov. Vi har valgt å gå for et 40mm kunstgress med 10mm PAD med navn: SoccerPro dual shape. Kunstgresset er godkjent med FIFA Quality og FIFA quality PRO
Spilleflaten på det nye kunstgresset blir 100x64m med sikkerhetssone på 4m på langsidene og 5 meter på kortsidene. Totalt kunstgressdekke blir 110x72m.
Avhengig av været bruker Sport Surface ca 2 uker på å legge det nye kunstgresset.

Artikkelen fortsetter under bildene: 


Det gamle kunstgresset er skjert og rullet opp for transport til Re-Match i Danmark. Re-Match gjenvinner 99% av sanden og gummien i kunstgresset. og er godkjent av EUs Environmental Technology Vertification.

Artikkelen fortsetter under bildet:Idrettslaget ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til at den nye banen blir en realitet. 

For klubbens hovedstyre, fotballstyre, dugnadsgjeng og kunstgresskomite har det blitt mange møter og seine kvelde/netter for å få realisert prosjektet. 

Takk til dere alle.
Klubben åpner opp igjen

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 12. Apr 2021

Fra og med i dag, 12. april, er vi tilbake på nivå 5b). Det betyr fortsatt strenge tiltak, men det vil være lettelser på områder for idrett. Disse retningslinjene varer frem til og med 22. april.

 • Idrett- og fritidsaktiviteter kan holde åpent for barn og unge under 20 år inne og ute.

 • Alle arrangementer er forbudt; ute og inne.
  • inkludert kamp (også lokale), dugnad, stevne, cup og turnering

 • De over 20 år kan KUN trene ute med 1meter avstand
  .

Alt er klart for trening som normalt fra og med i dag i kveldehallen.
Lagene følger sine oppsatte treningstider som normalt

Vi minner om at trenerteamet registrerer oppmøte pr økt, og lagrer denne informasjonen privat i 14 dager. Denne infoen blir brukt om det skulle forekomme smitte. 

https://www.larvik.kommune.no/korona/nyhetsarkiv-korona/dette-gjelder-i-larvik-naa/
Forlenger nedstengningen til og med 11.04.21

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 7. Apr 2021

Kvelde IL forlenger nedstengingen av all aktivitet i regi av klubben til og med 11.04.21

Beslutningen er gjort i forbindelse med Larvik kommunens forlengelse av tiltaksnivå 5A.

For henvendelser rundt nedstigningen ta kontakt med daglig leder på tlf 454 29 951


Kilde: https://www.larvik.kommune.no/korona/nyhetsarkiv-korona/dette-gjelder-i-larvik-naa/

Vi oppfordrer alle klubbens medlemmer til å drive egentrening, og ta vare på sine nærmeste. 


Med vennlig hilsen styret i Kvelde IL.
Korona retningslinjer frem til og med 16.03.21

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 8. Mar 2021

Regjeringen har torsdag kveld (4. mars) vedtatt regionale forsterkede smitteverntiltak etter covid19-forskriften. Dette kommer etter en anmodning fra Vestfold-kommunene og Statsforvalteren i Vestfold og Telemark. Tiltakene tredde i kraft natt til fredag 5. mars kl 00.00, med varighet frem til onsdag 17. mars (det vil si til og med 16. mars).

Følgende tiltak gjelder for Kvelde IL:

 • Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet innendørs for personer over 20 år. 
 • Barn og unge under 20år kan trene organisert som normalt inne og ute
 • Voksne over 20 år kan trene organisert ute.

Forbud mot arrangementer

 • Det er ikke tillatt å gjennomføre arrangementer, jf. § 13. Med arrangementer menes, treningskamper, kamper, turneringer, seriespill og andre konkurranser. 
 • Digitale arrangementer med maksimalt fem personer til stede, i tillegg til utøvere og annet nødvendig produksjonspersonell, er tillatt. Vi gjennomfører vårt digitale årsmøte som planlagt.

  

For mer informasjon om lokale og nasjonale retningslinjer finner du her:

https://www.larvik.kommune.no/korona/nyhetsarkiv-korona/dette-gjelder-i-larvik-naa/
Barne og ungdomsidretten i Kvelde IL åpner opp igjen fra og med 08.02.21

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 4. Feb 2021

Klubbens styre ser det nå som forsvarlig å åpne opp igjen for all aktivitet for barn og unge under 20 år.

Gjenåpningen gjelder fra og med mandag 08.02.2021

Smitte og karantene tilfellene som førte til nedstengingen av klubben er nå over. 

Klubben følger de lokale anbefalingene for idrett fra larvik kommune:

https://www.larvik.kommune.no/korona/nyhetsarkiv-korona/dette-gjelder-i-larvik-naa/

Ledig verv som fotballtrener A-Lag herrer.

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 1. Feb 2021

Kvelde Idrettslag er lokalisert utenfor Larvik sentrum. Kvelde er en liten bygd hvor idrettslaget står sterkt. Vi har 530 medlemmer fordelt over 3 aktiviteter: ski, fotball og håndball.
Klubben er drevet på dugnad av styrene og andre frivillige som bidrar som trenere, støtteapparat og vedlikeholds ansvarlige. Vi har også en daglig leder i 50% stilling.

Klubben ser nå etter en ny hovedtrener for vårt A-Lag herrer. A-Laget består av 20spillere som ønsker å trene 2-3 ganger i uken. Vårt A-Lag spiller pr dags dato i 7.divisjon. 

 

Arbeidsoppgaver:

 • Lede og følge laget på trening
 • Lede og følge laget på kamp
 • Lage treningsplaner
 • Delta på trenerforum
 • Samarbeide med trenere på yngre lag

 

Krav til stillingen:

 • Trenerutdanning
 • Erfaring som trener på junior/senior nivå.
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.
 • Politiattest uten merknader. 

 

 

Kortfattet søknad og CV sendes innen 31.03.21 til:

Stein Holt, leder fotball

Mail: fotball@kveldeil.no

TLF: 950 09 384
Kvelde IL stenger all idrett frem til og med 09.02.21

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 26. Jan 2021


Vi i Kvelde Idrettslag ser oss nødt til å stenge ned all idrett frem til og med 09.02.21.

Nedstigningen gjelder all aktivitet både ute og inne i klubben. 

Styret tar denne beslutningen etter et lokalt smitteutbrudd på Kvelde skole. 

Styret har diskutert og anser smittesituasjonen som høy i Kvelde. Vi vil ikke utsette våre utøvere for mer risiko for smitte enn nødvendig. 

For henvendelser rundt nedstigningen ta kontakt med daglig leder på tlf 454 29 951

Styret tar en ny vurdering rundt åpning av klubben 09.02.21. 

Mer info kommer


Med vennlig hilsen styret i Kvelde IL.  

Kvelde IL stenger all idrett frem til og med 09.02.21

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 26. Jan 2021

Vi i Kvelde Idrettslag ser oss nødt til å stenge ned all idrett frem til og med 09.02.21.

Nedstigningen gjelder all aktivitet både ute og inne i klubben. 

Styret tar denne beslutningen etter et lokalt smitteutbrudd på Kvelde skole. 

Styret har diskutert og anser smittesituasjonen som høy i Kvelde. Vi vil ikke utsette våre utøvere for mer risiko for smitte enn nødvendig. 

For henvendelser rundt nedstigningen ta kontakt med daglig leder på tlf 454 29 951

Styret tar en ny vurdering rundt åpning av klubben 09.02.21. 

Mer info kommer


Med vennlig hilsen styret i Kvelde IL.  
Åpner opp igjen for innendørs aktivitet i barneidretten

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 20. Jan 2021

Etter nye retningslinjer fra Larvik kommune åpner Kvelde IL opp igjen for inne- og utendørsaktivitet med kontakt for barn og unge under 20år fra og med 20.01.2021.

Kamper, cuper og stevner må fortsatt utsettes.

Voksne fra og med 20 år anbefales å ikke drive organisert aktivitet innendørs. Utendørs kan voksne trene dersom det er mulig å holde god avstand.

Utsetter oppstarten av innendørsaktivitet til 18.januar 2021

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 3. Jan 2021

Etter dagens pressekonferanse velger Kvelde idrettslag å utsette oppstarten av all innendørs aktivitet til 18.01.21

Lag og grupper som kan trene ute og holde god avstand kan trene som vanlig. 

Mer informasjon kommer fortløpende, vi venter på de kommunale retningslinjene.


Kilde: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/innforer-flere-nasjonale-smitteverntiltak/id2826466/