Har du glemt å betale medlemskontingenten for 2019?

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 8. Jul 2019

Vi vil sende ut en hyggelig liten påminnelse til dere som har glemt å betale medlemskontingenten for i år, det er dessverre slik at det er endel som fortsatt ikke har betalt. 

For at vi kan vedlikeholde vårt område, drive aktiviteter og holde tilbudet vedlike i Kvelde trenger vi disse inntektene. Og skulle det være en grunn til at du ikke har mulighet til å betale nå, send oss en e-post på dagligleder@kveldeil.no så finner vi ut av det. Det er bedre enn at det ender med purringer og inkasso.

Ellers ønsker vi dere en aktiv og god sommer.

Hilsen Kvelde idrettslag
Trenger flere med på laget!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 17. Jun 2019

Tusen hjertelig takk!

Til Øistein Lindhjem, Magne Tveit og Helge Elgesem, som holder orden på anlegget vårt og ellers rundt i Kvelde sentrum.

De gjør en uvurderlig innsats, og den er FRIVILLIG! Dette gjør at vi andre kan drive aktiviteter, og det gjelder ikke bare idrettslaget. De gjør det mulig å komme frem i lysløypa så jeg får gått turen min, de klipper kantene rundt butikken, legekontoret og barnehagen, de holder det ryddig og i orden der vi ferdes i sentrum. Og som i dag, gjør at Kvelde skole, ungdommen i bygda, kan arrangere skoleturnering for Larvikskolene her hjemme i Kvelde.

Ja i dag er det full fart på nyklippet gressbane, 11 lag fra Larvik kommune er på plass. Det er latter, det er lek, det er liv! Det er sånn vi ønsker å ha det, vi kan vise bygda vår frem og være stolte av den.

Dette er dugnad, det er frivillig arbeid disse karene gjør. Og de er ikke alene, det er mange som jobber dugnad her i bygda, det er trenere, det er styreverv, det lagledere, det er de som skrur når noe går i stykker, det er sveising, maling, snekring, vasking og kioskvakter. Det er mange flott frivillige hjelpere og jeg skulle gjerne ha takket hver og en av dere. Men denne gangen syns jeg disse 3 karene fortjener hedersplassen, de er fast på anlegget vårt uke etter uke.

Og etter en liten lunsj med disse i dag, ble vi enige om at gruppen godt kan bli større. Jeg tror at det er flere som vil gjøre frivillig arbeid her i Kvelde, vil bidra med noe, om det er en kake, male litt, klippe litt gress, stå i kiosken, rydde litt, ja hva det måtte være. Om det så er bare et smil eller en prat over en kaffekopp, kan det bidra til samhold, glede og engasjement. Jeg vil slå et slag for frivillig arbeid i vårt nærmiljø, vi i idrettslaget trenger flere med på laget.

Har du lyst å bidra med noe, så meld deg inn i facebook-gruppen «Frivillig innsats for Kvelde IL og bygda vår». Her vil mer informasjon bli delt. Eller ta kontakt med meg hvis du ikke er på facebook.

Jeg vet at vårt anlegg ikke bare betyr noe for de som sparker fotball eller går på ski, det er et anlegg som brukes av skolen hver dag, av de som går turer i lysløypa, de som skater, de som skal ha avslutninger, bursdager og de som tar med ballen på sandvolleybanen en fredagskveld. Det er et anlegg som jeg påstår alle i bygda har et forhold til i større eller mindre grad, og som i dag driftes av idrettslaget på dugnad. Vi drifter gjerne, men ønsker oss flere med på laget. 

Det behøver ikke være faste dager, faste tider eller faste oppgaver, vi forventer ikke noe. Du trenger heller ikke være så interessert i hverken fotball, håndball eller ski. Vi tar imot det du ønsker å gi av din tid og dine ressurser når du selv ønsker, med stor takknemlighet.

 

En takknemlig hilsen fra

Katharina Gjone,

Daglig leder i Kvelde idrettslag
Kvelde IL var med på festen i Framparken!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 23. Mai 2019

Da Fram tok seg videre i cupen, var Kvelde IL der! 

Vårt fotballag gutter 9, var maskoter og fikk følge Fram sine spillere ut på banen. De fikk også se kampen som ble en triller av de sjeldne. Rett og slett en uforglemmelig kveld i Larvik.

Dette er minner som skapes og bevares i all fremtid. Idrett er så mye mer enn bare å skåre mål eller kjempe om ballen. Idrett er samhold, glede, vennskap og trivsel. Og takket være foreldre og trenere i klubben, så er slike happeninger som dette er mulig! Tusen takk!
Stor suksess med karneval på skikarusellen i Kvelde!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 6. Mar 2019

5.mars arrangerte skigruppa et flott karneval på årets siste skikarusell. 

Det ble en stor suksess, hvor både barn og voksne koste seg og hadde det gøy fra start til slutt! Og det er sånn skigruppa ønsker at det skal være, ski er og skal være GØY! 

Det var over 100 stykker i og rundt løypene, det var varm grill, kiosken åpen og ikke minst mye latter og glede gjennom hele kvelden. 

Alt i alt en topp kveld hvor alle fikk premier for deltagelse gjennom årets skikarusell. 

Det ble også kåringer av kostyme og uttrekking av gevinster på startnummeret, så her varte spenningen helt til siste minutt. 

Skigruppa i Kvelde drives på dugnad, og vi må få takke alle som har hjulpet til på skikarusellen i år. Det er skistyret, kaffekokere, saftblandere, kioskvakter, kakebakere, løypekjørere, påmeldings ansvarlige, tidtakere, speaker... ja det er mange i sving for å få til dette. Dere alle gjør en fantastisk jobb, det setter vi stor pris på, tusen takk!

Nå gjenstår bare klubbmesterskapet 14.mars, med start kl. 18.00 og påmelding fra kl.17.00 

Alle kan delta, om du hører til en annen klubbe er ikke det så viktig. Alle er hjertelig velkommen til Kvelde for å gå kanskje årets siste skirenn.


Med disse bildene takker Kvelde ski for oppmøte på årets skikarusell og ønsker alle hjertelig velkommen til ny runde i 2020.

Prøving av treningsdresser i Kveldehallen

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 4. Mar 2019

12.mars og 13.mars, kl.17.30-19.30  

blir mulighet for prøving og bestilling av nye dresser i Kveldehallen!


Det blir RABATERTE priser for de som bestiller nå. Vi kan ikke si eksakt pris, men det blir ikke mer enn 650,- for juniordress 800,- for seniordress, 440,- for junior vindjakke og 480,- for senior vindjakke.
Hvis det ønskes navn på, kommer dette i tillegg.

VEL MØTT!

Det er også mulig å bestille på Sport 1 (Albert Bøe) frem til 14.mars.

De som bestiller etter 14.mars 2019 må betale ordinær pris!!
Karneval i skiløypa 5.mars

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 28. Feb 2019

(Påmelding fra kl.17.00, start kl.18.00)

Ta på kostyme og bli med på en skikarusell utenom det vanlige! 

Det blir premieutdeling til alle deltagere! 

Kåring av beste kostymer 🏆

Det blir salg av pølser rett fra grillen, kaker og kaffe. 

Så det er bare å ta kveldsmaten på arenaen denne kvelden😋


Vi oppfordrer foreldre, besteforeldre, søsken...ja ALLE til å delta på rennet med kostymer, i hvert fall ta på  kostyme og vær med som en morsom heiagjeng rundt løypene. 

Dette betyr mye for barna!


For nye løpere koster det 100 kr. Dere som har gått skikarusellen før  i år og betalt, husk startnummeret. Dette er for alle, du trenger ikke ha gått de andre rennene for å få premie denne dagen.

 VELKOMMEN!


Støtt driften av Kvelde Idrettslag

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 25. Feb 2019


All støtte går til vedlikehold av vårt flotte anlegg i Kvelde.

Vil du hjelpe oss å støtte en god sak? Laget vårt er en del av ski-VM-kampanjen, der SpareBank 1 gir 500 000 kroner til ulike spleiser for idrettslag. 

Vi må samle minst 2 000 kroner for å være med i konkurransen. Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir. 

Kvelde IL driver anlegget som brukes av mange i bygda vår, dette koster penger. Bli gjerne med å bidra slik at vi kan fortsette å holde fotballbanene spillbare, lysløypa fin året rundt, rulleski banen fri for grus, sandvollballbanene og ballbingen i orden... slik at vi alle kan nyte det flotte anlegget. Vi er evig takknemlige for all hjelp vi kan få, husk at sammen kan vi utgjøre en forskjell. Dette er arenaer som betyr mye for både unge og eldre i bygda vår Kvelde. Bli med å spleis! 

Trykk på linken under for mer info:

https://www.spleis.no/project/65054

Vi trenger din støtte. Bli med på spleis da vel
Årsmøte i Kvelde idrettslag 2019

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 7. Feb 2019

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i Kvelde Idrettslag.

Årsmøtet avholdes torsdag 7. mars 2019, kl 19.00 i Kantina i Kveldehallen

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest torsdag 21.februar, til Inge Brattås på epost leder@kveldeil.no eller pr post til Postboks 25, 3284 Kvelde.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på http://www.kveldeil.no

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

 

Velkommen til årsmøte!

 

Med vennlig hilsen

Hovedstyret
Trener søkes til jenter 15

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 23. Jan 2019

Kvelde fotball søker en dedikert fotballtrener til sitt jenter -15 lag. Laget er i full trening, og trener 2-3 ganger pr.uke. De har en engasjert og aktiv lagleder, samt en flink sosialminister som tar seg av alt det sosiale rundt laget. 

I dag består J15 av 17 spillere f. 2003-2006, disse har trent sammen lenge. De kjenner hverandre godt og miljøet betegnes som meget bra. Med en godt fungerende foreldregruppe som ønsker å gi jentene gode vilkår både på og utenfor banen, er dette et lag det er morro å trene! 

Vi ser etter deg som har tid og lyst til å engasjere deg i en aktiv klubb hvor både spillere og trenere vil utvikle seg. Har du erfaring som trener settes det pris på, men det er ikke et krav da klubben legger til rette for faglig påfyll og dekker trenerkurs. 

Vi legger størst vekt på at du er engasjert, initiativrik, har gode samarbeidsevner, er selvstendig, ryddig og disiplinert. 

Betingelser etter avtale. 

Er dette av interesse for deg, ta kontakt med Petter Grønnerød tlf. 91681984 eller Stein Holt tlf. 95009384, eller send en e-post til fotball@kveldeil.no innen 8.februar 2019.


Les om klubben vår på www.kveldeil.no
Den første snøproduksjonen i Kvelde!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 20. Jan 2019Før helgen ble den aller første snøkanonen i Kvelde IL startet, til glede for alle skientusiaster i bygda og ikke minst skigruppa i idrettslaget. Det er veldig stas at vi endelig er i gang med snøproduksjon og det er et stort steg videre for å utvikle oss som skiklubb. Det må rettes en stor takk til Jon Tallakstad og Kay Røland som har satt i gang og jobbet dugnad både natt og dag for å få dette til. 

Så nå håper vi på stor aktivitet så fort snøen er kjørt ut og løypene preparert. Det kan ikke bli bedre forhold når skikarusellen i Kvelde starter tirsdag 22.01.19, med påmelding fra kl.17.00 og start kl.18.00. Dette er et skirenn for ALLE fra 2 år og oppover. 

Velkommen ut i flotte skiløyper i Kvelde!

Oppstart av 4 nye håndballag!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 16. Jan 2019

Etter stor interesse for håndball ved oppstart i november, kan vi med glede si at det endelig er håndballag for barn og unge i Kvelde igjen. Hele fire håndballag starter opp i uke 3 og 4. Vi har allerede åtte nye trenere på plass, det setter vi stor pris på! 

VELKOMMEN! 

Treningstider:

Siste året i barnehagen og 1.klasse (f. 2012-2013): 

Onsdager kl.17.00 - 18.00 (Oppstart 23.01.19)

For mer informasjon legg dere til i facebook-gruppen:   Kvelde håndball 6/7 år (2012-2013)


2.klasse (f. 2011): 

Tirsdager kl.17.00 - 18.00 (Oppstart 23.01.19)

For mer informasjon legg dere til i facebook-gruppen:   Kvelde håndball 7 år (2011)


3. og 4.klasse (f.2009-2010)

Tirsdager kl.18.00 - 19.00 (Oppstart 15.01.19)

For mer informasjon legg dere til i facebook-gruppen:   Kvelde håndball 8-9 år (2010-2009)


5. og 6.klasse (f.2008-2009)

Mandager kl.18.00 - 19.00

(Oppstart 21.01.19)

For mer informasjon legg dere til i facebook-gruppen:   Kvelde håndball 10-11 år (2008-2007)


Alle gutter og jenter er hjertelig velkommen!

Og skulle det være at noen har lyst å begynne men er ikke i denne aldersgruppen, ta kontakt med dagligleder@kveldeil.no så skal vi prøve å finne en løsning.


Kvelde IL gir oppdaterte løyperapporter til ØP

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 12. Jan 2019

Østlands-Posten har spurt Kvelde IL om vi kan gi oppdaterte løyperapporter hver uke.

Dette er et initiativ som Østlands-Posten har i samarbeid med Larvik Ski, Nanset IF ski, Kvelde ski, Svarstad Ski og Vindfjellsamarbeidet.

Hver torsdag vil skigruppa oppdatere Østlands-Posten med løyperapporter fra Kvelde IL.

Se innlegg på Østlands-Posten her: https://www.op.no/ski/var/kulde/loyperapport-for-larvik-distriktet/s/5-36-704532
Ikke tråkk ned skisporene

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 9. Jan 2019


Det er et stort problem at skisporere våre tråkkes ned.

Det er lite snø og vi ønsker ikke at man ferdes på bena i preparerte skispor. Det lages hull i løypa og ødelegger løypene for skiløperne. Vi driver Kvelde idrettslag på dugnad og når skisporene blir tråkket ned, må vi bruke ekstra mange timer og drivstoff for å preparere løyper for ivrige skigåere. 

Dette gjør at idrettslaget bruker unødvendige timer og ressurser.

Vær vennlig og vis hensyn til de som ønsker å gå på ski i den flotte lysløypa vår.