Trenger flere med på laget!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 17. Jun 2019

Tusen hjertelig takk!

Til Øistein Lindhjem, Magne Tveit og Helge Elgesem, som holder orden på anlegget vårt og ellers rundt i Kvelde sentrum.

De gjør en uvurderlig innsats, og den er FRIVILLIG! Dette gjør at vi andre kan drive aktiviteter, og det gjelder ikke bare idrettslaget. De gjør det mulig å komme frem i lysløypa så jeg får gått turen min, de klipper kantene rundt butikken, legekontoret og barnehagen, de holder det ryddig og i orden der vi ferdes i sentrum. Og som i dag, gjør at Kvelde skole, ungdommen i bygda, kan arrangere skoleturnering for Larvikskolene her hjemme i Kvelde.

Ja i dag er det full fart på nyklippet gressbane, 11 lag fra Larvik kommune er på plass. Det er latter, det er lek, det er liv! Det er sånn vi ønsker å ha det, vi kan vise bygda vår frem og være stolte av den.

Dette er dugnad, det er frivillig arbeid disse karene gjør. Og de er ikke alene, det er mange som jobber dugnad her i bygda, det er trenere, det er styreverv, det lagledere, det er de som skrur når noe går i stykker, det er sveising, maling, snekring, vasking og kioskvakter. Det er mange flott frivillige hjelpere og jeg skulle gjerne ha takket hver og en av dere. Men denne gangen syns jeg disse 3 karene fortjener hedersplassen, de er fast på anlegget vårt uke etter uke.

Og etter en liten lunsj med disse i dag, ble vi enige om at gruppen godt kan bli større. Jeg tror at det er flere som vil gjøre frivillig arbeid her i Kvelde, vil bidra med noe, om det er en kake, male litt, klippe litt gress, stå i kiosken, rydde litt, ja hva det måtte være. Om det så er bare et smil eller en prat over en kaffekopp, kan det bidra til samhold, glede og engasjement. Jeg vil slå et slag for frivillig arbeid i vårt nærmiljø, vi i idrettslaget trenger flere med på laget.

Har du lyst å bidra med noe, så meld deg inn i facebook-gruppen «Frivillig innsats for Kvelde IL og bygda vår». Her vil mer informasjon bli delt. Eller ta kontakt med meg hvis du ikke er på facebook.

Jeg vet at vårt anlegg ikke bare betyr noe for de som sparker fotball eller går på ski, det er et anlegg som brukes av skolen hver dag, av de som går turer i lysløypa, de som skater, de som skal ha avslutninger, bursdager og de som tar med ballen på sandvolleybanen en fredagskveld. Det er et anlegg som jeg påstår alle i bygda har et forhold til i større eller mindre grad, og som i dag driftes av idrettslaget på dugnad. Vi drifter gjerne, men ønsker oss flere med på laget. 

Det behøver ikke være faste dager, faste tider eller faste oppgaver, vi forventer ikke noe. Du trenger heller ikke være så interessert i hverken fotball, håndball eller ski. Vi tar imot det du ønsker å gi av din tid og dine ressurser når du selv ønsker, med stor takknemlighet.

 

En takknemlig hilsen fra

Katharina Gjone,

Daglig leder i Kvelde idrettslag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.