Trener søkes til jenter 15

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 23. Jan 2019

Kvelde fotball søker en dedikert fotballtrener til sitt jenter -15 lag. Laget er i full trening, og trener 2-3 ganger pr.uke. De har en engasjert og aktiv lagleder, samt en flink sosialminister som tar seg av alt det sosiale rundt laget. 

I dag består J15 av 17 spillere f. 2003-2006, disse har trent sammen lenge. De kjenner hverandre godt og miljøet betegnes som meget bra. Med en godt fungerende foreldregruppe som ønsker å gi jentene gode vilkår både på og utenfor banen, er dette et lag det er morro å trene! 

Vi ser etter deg som har tid og lyst til å engasjere deg i en aktiv klubb hvor både spillere og trenere vil utvikle seg. Har du erfaring som trener settes det pris på, men det er ikke et krav da klubben legger til rette for faglig påfyll og dekker trenerkurs. 

Vi legger størst vekt på at du er engasjert, initiativrik, har gode samarbeidsevner, er selvstendig, ryddig og disiplinert. 

Betingelser etter avtale. 

Er dette av interesse for deg, ta kontakt med Petter Grønnerød tlf. 91681984 eller Stein Holt tlf. 95009384, eller send en e-post til fotball@kveldeil.no innen 8.februar 2019.


Les om klubben vår på www.kveldeil.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.