Stor suksess med karneval på skikarusellen i Kvelde!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 6. Mar 2019

5.mars arrangerte skigruppa et flott karneval på årets siste skikarusell. 

Det ble en stor suksess, hvor både barn og voksne koste seg og hadde det gøy fra start til slutt! Og det er sånn skigruppa ønsker at det skal være, ski er og skal være GØY! 

Det var over 100 stykker i og rundt løypene, det var varm grill, kiosken åpen og ikke minst mye latter og glede gjennom hele kvelden. 

Alt i alt en topp kveld hvor alle fikk premier for deltagelse gjennom årets skikarusell. 

Det ble også kåringer av kostyme og uttrekking av gevinster på startnummeret, så her varte spenningen helt til siste minutt. 

Skigruppa i Kvelde drives på dugnad, og vi må få takke alle som har hjulpet til på skikarusellen i år. Det er skistyret, kaffekokere, saftblandere, kioskvakter, kakebakere, løypekjørere, påmeldings ansvarlige, tidtakere, speaker... ja det er mange i sving for å få til dette. Dere alle gjør en fantastisk jobb, det setter vi stor pris på, tusen takk!

Nå gjenstår bare klubbmesterskapet 14.mars, med start kl. 18.00 og påmelding fra kl.17.00 

Alle kan delta, om du hører til en annen klubbe er ikke det så viktig. Alle er hjertelig velkommen til Kvelde for å gå kanskje årets siste skirenn.


Med disse bildene takker Kvelde ski for oppmøte på årets skikarusell og ønsker alle hjertelig velkommen til ny runde i 2020.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.