Nå blir det ny kunstgressbane på stadion!!!

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 15. Apr 2021

Nå blir det bygget ny kunstgressbane på stadion!!!

Torsdag 08.04  startet Carl C. Fon opp med grunnarbeidet til den nye kunstgressbanen vår. Fon kommer til å jobbe på anlegget de neste 2-3 månedene
Byggingen av den nye banen er et samarbeid med Larvik kommune. Larvik kommune dekker kostnaden med grunnarbeidet mens klubben dekker kostnaden knyttet til kunstgresset og destruering av det gamle gresset.  

Artikkelen fortsetter under bildene:


Som kunstgressleverandør har klubben valgt å benytte seg av et firma fra Haugesund med navn Sport Surface. Sport Surface har gode referanser og leverer kunstgressdekke med god kvalitet som tilfredsstiller klubbens behov. Vi har valgt å gå for et 40mm kunstgress med 10mm PAD med navn: SoccerPro dual shape. Kunstgresset er godkjent med FIFA Quality og FIFA quality PRO
Spilleflaten på det nye kunstgresset blir 100x64m med sikkerhetssone på 4m på langsidene og 5 meter på kortsidene. Totalt kunstgressdekke blir 110x72m.
Avhengig av været bruker Sport Surface ca 2 uker på å legge det nye kunstgresset.

Artikkelen fortsetter under bildene: 


Det gamle kunstgresset er skjert og rullet opp for transport til Re-Match i Danmark. Re-Match gjenvinner 99% av sanden og gummien i kunstgresset. og er godkjent av EUs Environmental Technology Vertification.

Artikkelen fortsetter under bildet:Idrettslaget ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til at den nye banen blir en realitet. 

For klubbens hovedstyre, fotballstyre, dugnadsgjeng og kunstgresskomite har det blitt mange møter og seine kvelde/netter for å få realisert prosjektet. 

Takk til dere alle.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.