Nye korona tiltak for idretten fra 09.12.21

Postet av Kvelde Idrettslag Hovedstyret den 8. Des 2021

Dessverre har vi på ny havnet i en situasjon der regjeringen har strammet til i forbindelse med den økte smitten. Sett bort ifra at vi må avlyse juleavslutningen opplever vi heldigvis ikke svært inngripende tiltak i idretten.

Følgende tiltak gjelder for idretten fra og med midnatt 09.12.21:

  • Fritidsaktiviteter bør gjennomføres utendørs så langt det er mulig,
    Larvik kommune har vedtatt å holde alle garderober tilknyttet deres idrettshaller stengt.
    Om dere ser det nødvendig å benytte seg av garderober i forbindelse med kamper ta kontakt med dagligleder på mail eller tlf for en rask avklaring. 
  • Ved organiserte fritidsaktiviteter innendørs anbefales det at voksne over 20 år er i grupper på inntil 20 personer. Videre anbefales det at voksne innendørs holder avstand der det er mulig for å utøve aktiviteten, og at man holder 2 meter avstand ved høyintensiv trening.
  • Det gis ikke konkret anbefaling om avstand og antall når barn og unge under 20 år trener og deltar på idrettsaktiviteter.
  • Klubben ber foreldre og publikum om å benytte seg av det digitale registreringsskjemaet for smittesporing. Det henges opp lapper med beskrivelse av hvordan en registrerer seg på alle inn og utganger i hallen og ellers på anlegget. Din informasjon blir lagret i 30 dager før den slettes. Utøvere og trener-team trenger ikke å benytte seg av dette. Trenere er ansvarlig for å registrerer oppmøte på egne spillere på hver økt. 
  • Vi legger ut koronaveilederen fra hvert særforbund på Facebook. 


Hovedstyret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.